Projektet e investimeve kapitale për vitin 2017 në Drenas, drejt përfundimit

Projektet e investimeve kapitale për vitin 2017 në Drenas, drejt përfundimit

30 tetor 2017 11:44

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit është afër realizimit të projekteve nga lista e investimeve kapitale të planifikuara për sivjet, bën të ditur zëdhënësi i Komunës së Drenasit, Bekim Dobra.

Ne kuadër të këtyre investimeve, të listës së projekteve të planifikuara, kanë përfunduar punimet në asfaltimin e rrugës në fshatin Llapushnik, në Zabel të Lartë dhe ndërtimi i urës në fshatin Nekoc, ndërsa kanë filluar punimet për asfaltimin e rrugëve në Lagjen e Dëshmorëve, rruga në fshatin Gjergjicë dhe në fshatin Bytyç.

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme