Në shesh me traktor

Në shesh me traktor

29 tetor 2017 17:57

Sheshi kryesor i Vushtrrisë që shtrihet përgjatë Kalasë së qytetit është i ndaluar për automjete.

Por të dielën një ngasës i traktorit nuk është mërzitur aq për këtë ndalesë.

Ai i ra tejpërtej sheshit pa çarë kokën se aty kishte shëtitës dhe fëmijë që luanin në shesh.

Këso rastesh ndodhin shpesh nëpër qytetet e Kosovës kur ngasës të pandërgjegjshëm nuk çajnë kokën për ndalesa

Komentet

Shto koment

Të ngjashme