Ndërprerje emergjente rryme në Fushë-Kosovë

Ndërprerje emergjente rryme në Fushë-Kosovë

27 tetor 2017 10:40

KEDS Sh. A. njofton se sot, më 27.10.2017 ne TS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ketë ndërprerje emergjente të: Tr 35/10 kV TR-3 prej orës 12:00-13:00.

Gjatë kohës sa do të ketë nderprerje pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e daljes 10 kV Shtëpia e kulturës (kodi:15018003), qendra e Fushë- Kosovës, te stacioni i trenit dhe ana e majte deri te rruga e çerdhes.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme