Shkyçje emergjente rryme e daljes 10 kV Zahaqi

Shkyçje emergjente rryme e daljes 10 kV Zahaqi

26 tetor 2017 10:13

1.

KEDS Sh. A. njofton se sot, më 26.10.2017 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshku, Pavlani, Zahaqi, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni (një pjesë), Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Largimi i shtyllave nga rruga.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme