Në Pejë dështon futja e edukimit mjedisor si lëndë mësimore

Në Pejë dështon futja e edukimit mjedisor si lëndë mësimore

26 tetor 2017 12:29

Plani Lokal i Veprimit në Mjedis ka dy vjet që ka skaduar, të cilin e kishte miratuar Komuna e Pejës për periudhën 2009-2015, dhe ndërkohë ai nuk është azhurnuar, e as nuk është miratuar një tjetër, shkruan sot Koha Ditore.

Edhe ky plan që ka ekzistuar për periudhën gjashtëvjeçare, ka figuruar më shumë vetëm si dokument.

Synimet dhe qëllimet që i kishte plani nuk janë realizuar nga Komuna, sidomos për ruajtjen, përmirësimin dhe promovimin e mjedisit të pastër, për zhvillime me interes të përbashkët në fushën e mbrojtjes së mjedisit. Kanë qenë nëntë synime me këtë plan, por vetëm njëri prej tyre është realizuar dhe ai pjesërisht.

(Tekstine plotë lexojeni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme