Podujeva nuk përkrah ekstremizmin fetar – meritorë janë imamët

Podujeva nuk përkrah ekstremizmin fetar – meritorë janë imamët

18 tetor 2017 10:06

Asnjë qytetar i Podujevës nuk ka shkuar për të luftuar në Siri apo Irak edhe pse Podujeva njihet si një nga qytetet më fetare në Kosovë.

Meritën më të madhe e kanë imamët, të cilët kanë interpretuar një islam tradicional dhe janë ngritur kundër ekstremizmit.

Komentet

LIND18/10/2017 10:32

Atdheu mbi gjithçka...

Shto koment

Të ngjashme