YAHR me tryezë për inkurajimin e grave në Lipjan

YAHR me tryezë për inkurajimin e grave në Lipjan

11 tetor 2017 18:36

Organizata e Shoqërisë Civile “Asociacioni i të Rinjve për të Drejtat e Njeriut” YAHR, sot ka organizuar një tryezë të rrumbullakët me partitë politike në Komunën e Lipjan të mbështetur nga organizata suedeze OLOF PALME, njofton kumtesa zyrtare, transmeton Koha.net.

ë këtë tryezë u diskutuar rreth Inkurajimit të grave në politikë për marrjen e pozitave udhëheqëse në institucione lokale në komunën e Lipjan”. Në këtë takim ishin përfaqësues të grave nga të gjitha subjektet politike, shoqëria civile dhe përfaqësues të mediave që veprojnë në Lipjan.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme