Rregullohet trotuari në rrugën “Gëzim Hamza” në Rahovec

Rregullohet trotuari në rrugën “Gëzim Hamza” në Rahovec

06 tetor 2017 10:20

Kanë përfunduar punimet në rregullimin e trotuarit në të dy anët e rrugës “Gëzim Hamza” në Rahovec.

Trotuari i rregulluar është në gjatësi 1320 metra dhe përveç tij, janë rregulluar edhe ndriçimi dhe janë mbjell 140 drunj.

Vlera e përgjithshme e projektit, buxhetit të Komunës i ka kushtuar 49,793.43 euro.

Image

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme