Organizata “Human Bridge” nga Suedia ndihmon QKMF-në e Mitrovicës

Organizata “Human Bridge” nga Suedia ndihmon QKMF-në e Mitrovicës

04 tetor 2017 15:43

Bashkatdhetarët tanë nga Suedia, Xhafer Balaj dhe Xhafer Latifi, në bashkëpunim me organizatën suedeze “HumanBridge”, kanë ndihmuar të mërkurën QKMF-në e Mitrovicës me pajisje dhe material shpenzues me vlerë mbi 100.000 euro .

Ky donacion ishte i përberë kryesisht nga karroca për persona me aftësi të kufizuara, rolatorë/shëtitore, lodra për fëmijët e Handikos-it, karrige të banjës, tavolina speciale, shtretër, tavolina gjinekologjike etj.

Vlen të theksohet se pjesa kryesore e pajisjeve priten të shpërndahen tek Handikosi në Mitrovicë, pastaj një pjesë do t’u dhurohet QKMF-së në Mitrovicë, ndërsa pjesa tjetër do t’i dhurohet QKMF-së në Prishtinë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme