Në Rahovec fillon projekti “Sanimi i gjendjes së pyjeve”

Në Rahovec fillon projekti “Sanimi i gjendjes së pyjeve”

02 tetor 2017 15:46

Në bjeshkët e Komunës së Rahovecit, ka filluar projekti i përbashkët në mes të Komunës dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale në rrallimin para-tregtar “Sanimi i gjendjes së pyjeve”, transmeton Koha.net.

Fillimin e punimeve në projektin “Sanimi i gjendjes së pyjeve” që realizohet në mes të Komunës së Rahovecit dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale nga afër e ka parë Jeton Kryeziu, shef i sektorit të pylltarisë në Komunën e Rahovecit, i cili thotë se ky projekt do të zgjasë dy muaj dhe qëllimi i këtij projekti është zhvillimi i trungjeve me trashësi mbi 10 cm dhe rrallimi i tyre.

Pemës këtij projekti janë punësuar pesëmbëdhjetë punëtor për “Sanimin e gjendjes së pyjeve” dhe dy punëtor vëzhgues, të punësuarit janë të fshatrave Senoc, Pastasellë dhe Kaznik.

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme