Gjakovarët të shqetësuar për mungesën e perspektivës në qytet

Gjakovarët të shqetësuar për mungesën e perspektivës në qytet

01 tetor 2017 21:37

Të rinjtë nga Gjakova, thonë se qyteti i tyre po e humb atraktivitetin që e kishte dikur.

Ata druajnë nga rutina dhe mungesa e perspektivës.

Për Radion Evropa e Lirë, ata thonë se ndonëse ky vend është një nga qytetet e vjetra të Kosovës, megjithatë, aktualisht, ai ka vetëm një bibliotekë dhe asnjë kinema.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme