Obiliqi nënshkruan marrëveshjen për E-kiosk

Obiliqi nënshkruan marrëveshjen për E-kiosk

27 shtator 2017 15:24

Komuna e Obiliqit dhe organizata CDF kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për implementimin e projektit modern për shërbime digjitale për qytetarë, E-kiosk.

Tani së shpejti qytetarët e Obiliqit do të pajisjen me shërbime të gjendjes civile pa pasur nevojë të futen në sportele fare.

Projekti, sipas njoftimit nga komuna e Obiliqit, është me bashkëfinancim mes CDF-së dhe komunës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme