Zgjerohet sistemi i ujitjes në Frashër të Mitrovicës Foto: Koha / ilustrim

Zgjerohet sistemi i ujitjes në Frashër të Mitrovicës

21 shtator 2017 14:22

Komuna e Mitrovicës së bashku me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe zhvillimit Rural si dhe me NH “ Ibër Lepenci” kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi për zbatimin e projektit të zgjerimit te sistemit të ujitjes në fshatin Frashër të Komunës së Mitrovicës, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net .

Vlera e këtij projekti kap shumën mbi 500 mije euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme