Drenasi vlerësohet për respektimin e barazisë gjinore

Drenasi vlerësohet për respektimin e barazisë gjinore

20 shtator 2017 17:53

Në takimin e së mërkurës të organizuar nga “PEN – Peer Educators Network”, me temën “Gratë në Vendimmarrje Lokale”, Komuna e Drenasit ka marrë mirënjohje për kontributin e dhënë ne realizimin e projektit “Veprojmë për Barazi”, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Me këtë rast, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci pas marrjes së mirënjohjes për kontributin e dhënë ne realizimin dhe respektimin e barazisë gjinore, tha se Komuna e Drenasit përfshirjen e grave në vendimmarrje e ka bërë me përkushtimin me të madh për të respektuar se edhe gruaja ka ndikim ne shoqëri dhe është e gatshme të përballoj sfida gjatë udhëheqjes në menaxhim.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme