Kosovë

Shkaku i fluksit të pacientëve zgjatet orari i punës në QKMF të Lipjanit

 

Komuna e Lipjanit, pikërisht drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka planifikuar që nga nesër të zgjatet orari i punës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare për një orë.

Kjo zgjatje e orarit është planifikuar për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve të cilët kanë nisur të kthehen për pushime në vendlindje.