KRU “Bifurkacioni” dështon ta menaxhojë ujësjellësin Foto: Koha

KRU “Bifurkacioni” dështon ta menaxhojë ujësjellësin

27 shkurt 2017 12:24

5 mijë banorë të Hanit të Elezit po përballen me mungesë të ujit të pijshëm, shkaku i mosmenaxhimit të rrjetit nga kompania rajonale e ujësjellësit “Bifurkacioni”m shkruan sot Koha Ditore.

Megjithëse për menaxhimin e ujësjellësit kjo kompani pati nënshkruar një marrëveshje me komunën rreth 2 vjet më parë, deri tashti nuk është realizuar, shkruan sot “Koha Ditore”.

Ndërkohë disa vjet më parë, komuna në bashkëfinancim me donatorë të ndryshëm pati investuar rreth 700 mijë euro për ndërtimin e Fabrikës së Ujit, mirëpo sërish kërkohen investime shtesë.

Në kompaninë e “Bifurkacionit” kanë thënë nuk mund ta marrin këtë ujësjellës nën menaxhim përderisa komuna nuk i ka finalizuar të gjitha punimet, pastaj vendosjen e ujëmatësve dhe riparimin e rrjetit në disa lokacione... (më gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme