KEK-u financon parkun e ri të Obiliqit

KEK-u financon parkun e ri të Obiliqit

24 maj 2017 17:27

Me rastin e Ditës Evropiane të Parqeve, Drejtori Operativ i KEK-ut dhe Kryetari i Komunës së Obiliqit u vendosën gurë-themelin për ndërtimin e parkut të ri në qytetin e Obiliqit, projekt ky i financuar nga KEK-u, njofton kumtesa, transmeton Koha.net.

Drejtori Operativ i KEK-ut, Njazi Thaqi, me këtë rast tha se në parë të këtij viti janë mbi 10 deponi të mbeturinave në Obiliq dhe fshatrat e për ndriçim publik janë investuar 150.000€ .

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi tha se ky projekt është i një rëndësie të veçantë për komunitetin që jetojnë në Komunën e Obiliqit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme