MAPL mbështet rregullimin e ndriçimit publik në Podujevë

MAPL mbështet rregullimin e ndriçimit publik në Podujevë

14 shkurt 2017 13:58

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit - Rregullimi i ndriçimit publik në qytetin e Podujevës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme