Nisma: Keqpërdorime me përfituesit për ndërtimin e shtëpive në Prizren

Nisma: Keqpërdorime me përfituesit për ndërtimin e shtëpive në Prizren

Fisnik Minci 03 December 2019 09:32

Dega e Nismës Socialdemokrate në Prizren, të hënën, ka akuzuar koalicionin qeverisës lokal për qeverisje kaotike.

Kjo parti që deri në fund të muajit gusht ka qenë pjesë e koalicionit qeverisës ka theksuar se ka keqpërdorime edhe në Drejtorinë për Punë e Mirëqenies Sociale. NS-ja ka akuzuar se në këtë dikaster lokal po manipulohet me përfituesit e mjeteve për ndërtimin e shtëpive, për të shkuar edhe më tej me akuza se materiali ndërtimor po përfundon edhe në shtëpinë e drejtorit të DPMS-së.

Ky i fundit ka hedhur poshtë të gjitha pretendimet e NS-së, duke pohuar se procesi i përzgjedhjes së përfituesve për ndërtimin e shtëpive është tërësisht transparent. Ndërkohë akuzat tjera i ka quajtur personale dhe nuk ka pranuar t’i komentojë ato me arsyetimin se janë krejtësisht të pabaza.

Në komunikatën e NS-së, ndër të tjera, theksohet se papërgjegjësia dhe shkeljet e mëdha ligjore dhe keqpërdorimet me mjete financiare janë evidente në Drejtorinë e Mirëqenies Social.

(Artikullin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të Kohës Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme