Serbët e veriut në skamje e papunësi, 2/3 e banorëve të varur nga ndihmat e Kosovës e Serbisë

23 shkurt 2017 19:21

Derisa papunësia në pjesën veriore të Mitrovicës, sipas disa vlerësimeve arrin në 40%, disa prej qytetarëve jetojnë në kushte të mjera, edhe pse marrin ndihmë sociale, qoftë nga institucionet kosovare, qoftë nga ato serbe.

Shoqëria civile e arsyeton këtë deri diku, marrë parasysh kaosin, në të cilin ndodhen aktualisht banorët e veriut dhe sa shumë prej tyre varën nga ndihma sociale.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme