YAHR: Këshilltarët në mbledhje sa për t’i marrë mëditjet

YAHR: Këshilltarët në mbledhje sa për t’i marrë mëditjet

23 shkurt 2017 11:36

Organizata joqeveritare “YAHR” në Lipjan ka publikuar një analizë rreth punës trevjeçare të legjislativit të KK-së. Kjo OJQ ka konstatuar se një numër mjaft i madh i këshilltarëve, megjithëse kanë marrë mandatin për ta përfaqësuar interesin e qytetarëve, ata gjatë periudhës 2013-2016 kanë marrë pjesë në mbledhjet e KK-së vetëm për t’i marrë mëditjet e tyre, shkruan sot Koha Ditore.

“Është interesante se këta këshilltarë më shumë kanë qenë të interesuar për përfitime të tyre personale sesa për interesat e qytetarëve. Gjatë kësaj legjislature ka pasur edhe iniciativa për pajisje me laptop, por edhe për rritje të mëditjeve, andaj gjatë monitorimit të punës së legjislativit nga dhjetor i 2013-s deri në janar të 2017-s kemi pasur tri lloje deputetesh: aktiv, mesatar dhe ata pasiv”, thuhet në komunikatën e YAHR-s, shkruan sot më gjerësisht Koha Ditore.

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme