Shqyrtimi i ankesave, peng i paqartësive Ministri-Komunë e Podujevës

Shqyrtimi i ankesave, peng i paqartësive Ministri-Komunë e Podujevës

Nexhat Tovërlani 24 May 2019 11:31

Paqartësi janë shfaqur rreth një kërkese të Komunës së Podujevës për interpretim ligjor të para dy vjetëve. Zyrtarët komunalë insistojnë se i janë drejtuar me shkrim Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal se si t’ia bëjnë me ankesat e banorëve për emërtimin e rrugëve, nëse duhet formuar komision të ri për shqyrtim, shkruan sot Koha Ditore.

Bile komunarët kanë thënë se MAPL-ja i është drejtuar pastaj Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor për këtë çështje. Zëdhënësi, Nazmi Elezi, thotë se kanë marrë edhe konfirmim nga Departamenti Ligjor i MAPL-së se të njëjtat kërkesa i ka pranuar.

“Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Podujevës, më 07.02.2017, ia ka dërguar Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal kërkesën për shqyrtimin e ligjshmërisë së akteve normative të Komunës, të miratuara në mbledhjen e mbajtur më 01.02.2017, në të cilën mbledhje është ngritur edhe çështja e ngritjes së një komisioni për shqyrtimin e ankesave lidhur me emërtimin e disa rrugëve në territorin e Komunës së Podujevës”, ka thënë Nazmi Elezi....(Më shumë lexoni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme