Komunës së Podujevës i merren rreth 2 mijë euro për tre muaj nga vendimet e gjykatave

Komunës së Podujevës i merren rreth 2 mijë euro për tre muaj nga vendimet e gjykatave

17 May 2019 11:25

Buxhetit të Komunës së Podujevës i janë marrë rreth 2 mijë euro nga vendimet e gjykatave për tre muaj qeverisjeje në këtë vit, shkruan sot Koha Ditore.

Sipas tabelës së shpenzimeve të publikuara në raportin financiar janar-mars 2019, rreth 2 mijë të tjera zyrtarët komunalë i kanë harxhuar edhe në telefon.

Ndërkohë që për këtë periudhë shpenzimet më të mëdha janë për paga dhe mëditje.

“Shpenzimet e buxhetit për periudhën janar-mars kanë arritur në shumën 3.541.416 euro dhe atë, për paga dhe mëditje janë shpenzuar 2.971.373 euro, për mallra dhe shërbime 234.686 euro, për shpenzime komunale janë shpenzuar 87.108 euro, subvencione dhe transferet janë shpenzuar në shumën prej 28.740 euro, si dhe për investime kapitale janë shpenzuar 219.658 euro”, thuhet në raportin financiar tremujor....(Më shumë lexoni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme