OSHP-ja fut në listë të zezë kompaninë “5 Vëllezërit Mulaku” të Prishtinës

OSHP-ja fut në listë të zezë kompaninë “5 Vëllezërit Mulaku” të Prishtinës

22 shkurt 2017 15:55

Organi Shqyrtues i Prokurimit Publik, ka fut në listë të zezë kompaninë “5 Vëllezërit Mulaku”- Prishtinë.

Ky vendim i OSHP-së është marrë pasi Policia e Kosovës ka parashtruar kërkesë në OSHP që të veprohet konform Ligjit të Prokurimit Publik.

Më pas paneli shqyrtues i OSHP-së, ka gjetur se kompania në fjalë ka falsifikuar notorizimin e një diplome të inxhinierit të arkitekturës.

Kompani për një periudhë 6 mujore i ndalohet pjesëmarrja në tenderë publik. Sipas OSHP-së, operatori ekonomik, në këtë rast Policia e Kosovës, ka hasur në këtë dokument të falsifikuar në aktivitetin e prokurimit “Renovimi i qendrave të ndalimit në stacionet policor Prishtinë, Gllogovc, Podujevë dhe Lipjan”.

Ja vendimi i OSHP-së:

Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme