Nxënësit e “Thimi Mitkos” në Gjilan dhuruan libra për bibliotekën e shkollës së tyre

Nxënësit e “Thimi Mitkos” në Gjilan dhuruan libra për bibliotekën e shkollës së tyre

23 April 2019 15:38

Nxënësit e shkollës “Thimi Mitko” në Gjilan kanë dhuruar libra për bibliotekën e kësaj shkolle me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, për të krijuar kështu kulturën e leximit, ruajtjes dhe pasurimit në rrafshin e leximit dhe librit në përgjithësi.

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vlerësuar lart gjestin e nxënësve, ndërsa drejtoresha e shkollës, Sevdije Sadiku, ka theksuar se nxënësit, përpos sukseseve që kanë, po dëshmohen se janë të përkushtuar për kujdesin ndaj shkollës dhe librit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme