Anulohet sërish tenderi për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve në Gjilan

Anulohet sërish tenderi për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve në Gjilan

Feim Azemi 18 April 2019 12:33

Prej disa vjetësh Gjilani nuk po arrin ta kontraktojë një kompani për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve.

Shqyrtues i Prokurimit sërish ia ka anuluar Komunës së Gjilanit këtë tender duke kërkuar nga zyra e prokurimit që lënda të kthehet në rivlerësim meqë ka gjetur se ankesa e njërit nga operatorët ekonomikë është e bazuar. Ky vendim është publikuar në uebfaqen e OSHP-së në muajin prill të këtij viti, shkruan sot Koha Ditore.

Opozita vlerëson se mospastrimi i rrugëve dhe trotuareve është pasojë e menaxhimit të dobët të proceseve brenda komunës dhe parregullsive të cilat po shfaqen në Zyrën e prokurimit. Këshilltarja komunale nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbëreshë Kryeziu-Hyseni, deklaron se pushteti komunal nuk është i interesuar që të ofrojë sqarime në Kuvendin Komunal për gjendjen e krijuar në rrugët e qytetit e cila është pasojë e mospastrimit që përbën një shqetësim. Ajo deklaron se anulimi i tenderëve nga OSHP-ja është shenjë e mosprofesionalizimit të kuadrit i cili është në Zyrën e prokurimit.

(Gjerësisht, sot në "Kohën Ditore")

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme