Gjilani furnizon me farë për mbjelljet pranverore 572 fermerë

Gjilani furnizon me farë për mbjelljet pranverore 572 fermerë

12 April 2019 15:52

Komuna e Gjilanit, në kuadër të projektit për mbjelljet pranverore, ka furnizuar me farë misri 572 fermerë.

Nënkryetari i Komunës, Arbër Ismajli, dhe drejtori i Bujqësisë, Ramiz Ramadani, kanë paralajmëruar edhe investime të tjera në sektorin e blegtorisë, bletarisë, pemëtarisë, perimtarisë, por edhe investimin në subvencionim direkt në mekanizëm bujqësor.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme