Komuna e Kaçanikut ndau 50 bursa për studentët

Komuna e Kaçanikut ndau 50 bursa për studentët

28 prill 2017 13:41

Komisioni Komunal për përzgjedhjen e bursistëve të Komunës së Kaçanikut ka publikuar listën e 50 studentëve përfitues.

Sipas drejtorit për Arsim dhe Kulturë, Enver Kamishi, secili student përfitues do të gëzojë bursën në vlerë 40 euro për përudhën 10 mujore.

Këtu mund të gjeni listën e përfituesve.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme