A do të përballet Peja me vërshime Foto: ilustrim

A do të përballet Peja me vërshime

26 prill 2017 21:22

Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri në Rubikon të KTV-së bën thirrje që mos të bëjnë hedhjen e mbeturinave ndryshe qyteti do të përballet përsëri me vërshime.

Ai ka thënë se gjatë vitit të kaluar kur qyteti është përball me reshje të mëdha nuk ka pasur vërshime.

Muhaxheri nuk thotë se qyteti nuk do të përballet me vërshime në të ardhmen, por potencon se do të jenë më lehtë të menagjueshme.

"Do të ketë por do të jenë shumë të vogla dhe do të jenë lehtë të menaxhueshme", ka thënë ai.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme