Brenda dy jave në Prokurorinë Themelore në Gjakovë janë ngritur 75 aktakuza

Brenda dy jave në Prokurorinë Themelore në Gjakovë janë ngritur 75 aktakuza

17 December 2018 10:00

Në Prokurorinë Themelore në Gjakovë, brenda dy jave janë ngritur 75 aktakuza kundër 75 personave, për vepra të ndryshme penale nga Kodi Penal i Republikës së Kosovës.

Në Departamentin e Krimeve të Rënda, gjatë kësaj periudhe janë ngritur 2 ( dy) aktakuza kundër 2(dy) personave, gjithashtu i njëjti Departament ka bërë 3 (tre) kërkesa për caktimin e masës për paraburgimit.

“Departamenti i Përgjithshëm i kësaj prokurorie ka ngritur 73 ( shtatëdhjetë e tre) aktakuza kundër 73 (shtatëdhjetë e tre) të pandehurve, po ashtu ka bërë dhe 8 (tetë) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit”, thuhet në njoftimin e kësaj gjykate.

Departamenti për të Mitur, në Prokurorinë Themelore në Gjakovë, ka bërë 9 (nëntë) propozime për masë Edukative, gjithashtu 7 ( shtatë) masa për Diversitet.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme