Në Rahovec fillon ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në 16 fshatra

Në Rahovec fillon ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në 16 fshatra

12 December 2018 10:03

Në komunën e Rahovecit, kanë nisur punimet në projektin për ndërtimin e rreth 15 kilometrave rrjet të kanalizimit në disa lagje të qytetit dhe 16 fshatra të komunës së Rahovecit, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Nisjen e punimeve në projektin për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit, nga afër i ka parë kryetari i komunës, Smajl Latifi dhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizimit, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit.

“Kanë filluar punimet në projektin e rëndësishëm për qytetarët e komunës së Rahovecit, ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në shumë vendbanime të komunës sonë. Adresimi i kërkesave të qytetarëve për probleme me rrjetin e kanalizimit i kemi marrë me seriozitet dhe i kemi trajtuar ato në një projekt i cili ka filluar në fshatin Ratkoc dhe do të vazhdohet në disa lagje të qytetit dhe në 16 fshatra të komunës së Rahovecit”, ka thënë ndër të tjera kryetari Latifi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme