Firza e Gjakovës bëhet me rrjet të ri elektrik

Firza e Gjakovës bëhet me rrjet të ri elektrik

09 November 2018 11:37

Në fshatin Firzë të Gjakovës KEDS ka përfunduar investimet në rrjetin elektrik, janë vendosur shtylla betoni për tension të ulët dhe të mesëm, kabllo dhe një trafo e re.

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala, është shprehur se investimi në këtë fshat ka qenë i nevojshëm për shkak të rrjetit të vjetruar.

“46 shtylla betoni për tension të ulët, shtatë për tension të mesëm, 2 mijë e 200 metra kabllo ajrore për tension të ulët dhe një trafo e re me fuqi 100 kvA janë vendosur në kuadër te projektit që KEDS ka përfunduar në rajonin e fshatit Frizë të Gjakovës”, thotë Buzhala.

Nga ky projekt kanë përfituar 35 familje.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme