Klina dyfishon shpenzimet për paga e mëditje brenda 6 muajve

Klina dyfishon shpenzimet për paga e mëditje brenda 6 muajve

10 gusht 2018 08:29

Organizata joqeveritare “KOHA” nga Klina që monitoron punën e institucioneve komunale, ka publikuar një raport për pasqyrën e shpenzimeve financiare për gjashtëmujorin e parë të këtij viti.

Kjo OJQ ka konstatuar një ulje të shpenzimeve të parasë publike, por jo edhe në kodin për mallra dhe shërbime dhe paga e mëditje, që kanë shënuar rritje, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, shkruan sot Koha Ditore.

Sipas kësaj organizate, Komuna e Klinës për periudhën buxhetore janar – qershor 2018 ka shpenzuar 3 milionë e 910 mijë euro ose mbi 60 mijë euro më shumë sesa periudhën e njëjtë të vitit 2017. Sipas kategorive ekonomike, shpenzimet për paga dhe mëditje për 2018 janë rritur për 3.14 për qind....(Më shumë lexoni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme