Pas reshjeve, pastrohet rruga dhe trotuari në Rahovec

Pas reshjeve, pastrohet rruga dhe trotuari në Rahovec

22 June 2018 10:11

Pas reshjeve të mëdha të shiut të rënë ditëve të fundit përveç vërshimeve në bujqësi, probleme janë krijuar edhe në infrastrukturë rrugore, probleme këto që, sipas kumtesës për media nga komuna e Rahovecit, tani më janë evituar apo janë në evitim e sipër nga Komuna.

Përparim Krasniqi, drejtor i Shërbimeve Publike ka thënë se pas reshjeve të mëdha të ditëve të fundit, rruga "Gëzim Hamza-Piktori" në qytetin e Rahovecit ishte vërshuar nga ujërat e rrëmbyeshëm, ndërsa gjatë ditë së enjte operatori i kontraktuar nga Komuna, ka bërë pastrimin e rrugës dhe trotuarit të kësaj rruge.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme