Festivali me goma në Prizren

Festivali me goma në Prizren

19 qershor 2018 09:46

Në qytetin e Prizrenit është mbajtur festivali tradicional Bunarfest.

Aktiviteti kryesor ka qenë gara e lëshimit me goma në lumë, raporton REL.

Bunarfest është ndër festivalet kryesore që zhvillohen në këtë qytet dhe sjellë mijëra vizitorë.

Festivali ka për qëllim vetëdijesimin e njerëzve për ambientin dhe promovimin e bukurive të qytetit të Prizrenit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme