REKLAMO PËR TË INVESTUAR

Zgjidhje inovative për të gjitha format e reklamimit në platformat tona.

Sot, falë zhvillimeve të teknologjisë, reklamimi është bërë dinamik më shumë se kurrë. Reklamimi dhe plasimi i fushatave tuaja në platforma të përbëra ua mundësojnë që fushata juaj të ketë sukses. Këtë mundësi e ofron Grupi KOHA përmes gamës së gjërë të mundësive të reklamimit në platformat e saj. Kjo do të mundësojë komunikim më të lehtë me konsumatorët tuaj egzistues dhe ata potencialë. KOHA ju ofron mundësinë që brendi juaj të ngrihet në tjetër nivel. Nuk është vetëm hapësira reklamuese që ua ofrojmë bizneseve, por edhe përvoja e mirë e bashkëpunimit, që shndërrohet në partneritet afatgjatë.

60M

Përdorues unik

21M

Vizita

42M

Shfletime

kontaktet

Afrim Vitia

KOHA DITORE

+383 44 120 167
[email protected];
[email protected]

Berat Bicaj

KOHAVISION

+383 44 400 069
[email protected];
[email protected]

Nexhmedin Berisha

KOHA PRINT

+383 45 701 288
[email protected];
[email protected]

Fidan Imeri

BOTIMET KOHA

+383 45 293 973
[email protected]

Anita Toçi

KOHA

Drejtoreshe e Komerciales dhe Marketingut
+383 44 956 942
[email protected]