Gazmend Abrashi

2019-ta, vit i ekonomisë dhe punësimit 24 janar 2019 08:53

Ndryshimi në Kosovë ka ndodhur më 9 shtator të vitit 2017, saktësisht para rreth një viti e gjysmë me ardhjen e Ramush Haradinajt në krye të Qeverisë së Kosovës. Po ashtu, bashkë me...

Pronësia e Ujmanit nuk negociohet 12 shtator 2018 09:24

Bisedimet dhe dialogu mes shteteve për çështje të ndryshme, për normalizimin e marrëdhënieve, duhet të jenë procese normale që nuk duhet ndalur asnjëherë, pasi çdoherë...

Kosova dhe Shqipëria domosdo të lidhen me hekurudha 17 nëntor 2017 12:28

27 nëntori i këtij viti është data kur qeveritë e dy vendeve tona, Kosovës dhe Shqipërisë do të mblidhen në Korçë, para se gjithash për të forcuar linjat e komunikimit dhe...

Humbjet e Kosovës nga mos krijimi i institucioneve 16 gusht 2017 10:48

Kosova si një vend, i cili është ende në tranzicion nuk e ka luksin të vazhdoj në kësi bllokadash për interesa të ngushta puro politike. Nuk na duhet politikë e inateve, por na duhen politikanë...

Edhe kjo mori fund 13 maj 2017 12:45

Është e habitshme që edhe 18 vite pas luftës Kosova gjendet në disfatë, në një pozicion ku vazhdimisht mashtrohemi duke na shitur si vlera teoritë boshe, fjalët e mëdha, folklorizmin,...

Viti 2017, Kosova prapë me reduktime të energjisë elektrike 23 shkurt 2017 10:42

Kanë kaluar 10 vjet, gjatë të cilave PDK-ja ka qeverisë me sektorin e energjisë dhe Kosova ende e ka telashe që të sigurojë furnizimit pandërprerë me energji elektrike, një kërkesë...