Intervista e parë e dy alpinistëve kosovarë, Hasanramaj dhe Mula – faza përgatitore e Ekspeditës së KAP-it për në Everest (SOT)

03 November 2016 22:02

Intervista e parë e dy alpinistëve kosovarë, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula – në fazën përgatitore të Ekspeditës së KAP-it për në Everest – Rubrika “Matinee” në Emision Sot të KTV-së. 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

comments powered by Disqus
Të ngjashme