KOHA.net

Στηρίξτε το TIME. Διαφυλάξτε την αλήθεια.
Tech

Το Messenger θα σας ειδοποιήσει εάν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στη συνομιλία σας

Το Facebook εισήγαγε μια νέα λειτουργία για μηνύματα που εξαφανίζονται, η οποία θα εμφανίζεται στο Messenger και στο Instagram. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν τα μηνύματα να διαγράφονται μόλις τα δει ο άλλος χρήστης και η συνομιλία θα κλείσει.

Το "Vanish Mode" επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κείμενα, emoji, εικόνες, ηχογραφήσεις φωνής, οι οποίες θα εξαφανιστούν αμέσως μόλις τα δει ο χρήστης που λαμβάνει το μήνυμα.

Για να ενεργοποιηθεί αυτό, οι χρήστες μπορούν να πηγαίνουν ψηλά στις συνομιλίες τους ενώ συνομιλούν με κάποιον.

Για να το ενεργοποιήσουν οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ μέσα στο Messenger στον λογαριασμό του χρήστη στον οποίο θέλουν να στείλουν μηνύματα. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο χώρος «Vanish Mode», ο οποίος ενεργοποιείται με την επιλογή «on» και απενεργοποιείται με την επιλογή «off».

Αυτή η λειτουργία θα ειδοποιεί επίσης τους χρήστες εάν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης (εικόνα) της συνομιλίας.