Bien çmimet e naftës

Bien çmimet e naftës

14 qershor 2018 15:16

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë duke u tregtuar me 66.64 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar eruopiane, Brent, ranë me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 76.40 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 0.3 për qind dhe u tregtua me 1.302.96 dollarë amerikanë për onz.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme