Mass: Evropa do të gjejë një ekuilibër të ri ndaj SHBA-së

Mass: Evropa do të gjejë një ekuilibër të ri ndaj SHBA-së

13 qershor 2018 16:23

Evropa duhet të gjejë një "ekuilibër të ri" në raport me SHBA në dritën e sfidave të paraqitura nga administrata e presidentit amerikan Donald Trump, tha sot ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mass.

Ndër sfidat e vendosura nga administrata Trump, ai përmendi tërheqjen nga Marrëveshja e Klimës së Parisit, braktisjen e marrëveshjes iraniane, kërcënime me sanksione kundër partnerëve evropianë dhe proteksionizëm.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme