Vigemark: BE do të ketë rol edhe më të rëndësishëm

Vigemark: BE do të ketë rol edhe më të rëndësishëm

25 March 2017 13:54

Shefi i delegacionit të BE-së dhe përfaqësuesi special i BE-së në Bosnjë dhe Hercegovinë, Lars Gunar Vigemark ka porositur se BE-ja angazhohet për një zhvillim të qëndrueshëm, shoqëri inkluzive dhe luftë kundër të gjitha pabarazive në arsimim, demokraci dhe të drejtat e njeriut.

“Për BE-në kjo nuk është aktivitet humanitar: kjo është po ashtu investim i mençur në sigurinë vetanake dhe prosperitet”, tha Vigemark në tekstin autorial për “Nezavisne novine” të Banja Llukës, me rastin e shënimit të 60-vjetorit të ekzistimit të Unionit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme