SHBA-ja i dhuron Bosnjës 24 automjete ushtarake

SHBA-ja i dhuron Bosnjës 24 automjete ushtarake

23 mars 2017 22:57

Shtete e Bashkuara të Amerikës i kanë dhuruar ushtrisë së Bosnjës e Hercegovinës 24 automjete ushtarake të llojit "Humvee", si donacion për të rritur kapacitete e saj mbrojtëse.

Ministrja e Mbrojtjes së BeH-së, Marina Pendes falënderoi SHBA-të për dhurimin e automjeteve, të cilat sipas saj paraqesin një platformë për të përmirësuar forcën mbrojtëse, operacionet e zbulimeve dhe operacionet taktiko-sulmuese, transmeton kp.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme