Emri i Maqedonisë bashkon në Vjenë Dimitrovin, Kotziasin e Nimetzin

Emri i Maqedonisë bashkon në Vjenë Dimitrovin, Kotziasin e Nimetzin

13 shkurt 2018 13:24

Filloi sot në Vjenë një takim i ri i ministrave të Punëve të Jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë, respektivisht Nikolla Dimitrov dhe Nikos Kotzias me ndërmjetësin e OKB-së, Matthew Nimetz për çështjen e emrit të Maqedonisë.

Ky është raundi i tretë i negociatave të ripërtërira midis dy vendeve për zgjidhjen e mosmarrëveshjes pothuajse 30-vjeçare për emrin e Maqedonisë.

Dimitrov dhe Kotzias dje patëm takim në Vjenë, ku harmonizuan pozicionet para takimit të sotëm me Nimetz.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme