BE padit Çekinë, Hungarinë dhe Poloninë për shkak të migrantëve

BE padit Çekinë, Hungarinë dhe Poloninë për shkak të migrantëve

07 dhjetor 2017 13:34

Bashkimi Evropian ka paditur Çekinë, Hungarinë dhe Poloninë në gjykatë evropiane për të drejtat e njeriut, për shkak të refuzimit që të pranojnë refugjatë sipas planit për ndarjen e kuotës.

BE në shtator 2015 është pajtuar të shpërndajë 160.000 refugjatë nga Italia dhe Greqia, të cilat bartin barrën më të madhe të ardhjes së migrantëve.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme