Sot në “Rreth Botës” për skandalin me ngacmime seksuale në parlamentin britanik

Sot në “Rreth Botës” për skandalin me ngacmime seksuale në parlamentin britanik

04 nëntor 2017 12:29

Sot në ‘Rreth Botës’ vazhdojmë të flasim për krizën në Kataloni dhe faktin se sa shumë është rritur papunësia që nga referendumi për pavarësi më 1 tetor.

Po ashtu skandali me ngacmimet seksuale në parlamentin britanik është njëra prej temave kryesore të kësaj jave.

Mes tjerash në rubrikën “Life” do të flasim rreth artistit të njohur Banksy, derisa bota ende nuk e di identitetin e tij. ‘Rreth Botës’ transmetohet nga ora 17.30.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme