Aksion i madh në Egje për shpëtimin e emigrantëve

Aksion i madh në Egje për shpëtimin e emigrantëve

03 nëntor 2017 10:44

Në vijim është një aksion i madh për shpëtimin e emigrantëve në afërsi të ishullit grek Kalolimnos në Detin Egje.

Sipas mediave greke në operacion marrin pjesë anije të rojës bregdetare greke, autoritetet e portit, Fronteks, një helikopter si edhe tre anije. Janë shpëtuar tetë burra, katër gra dhe një fëmijë.

Një prej të mbijetuarve pohon se në anije ka pasur rreth 25 persona.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme