KSHZ: Procesi i votimit rrjedh pa probleme Foto: Reuters

KSHZ: Procesi i votimit rrjedh pa probleme

29 tetor 2017 12:25

Të gjitha 1.517 vendvotimet në 35 komuna të Maqedonisë, në të cilat votohet në raundin e dytë për të zgjedhur krerët e komunave përkatëse u hapën në kohë ndërsa votimi po rrjedh pa asnjë problem, bënë të ditur nga KSHZ duke shtuar se deri në ora 10:00 nuk kanë pasur asnjë paraqitje për parregullsi. Jehona e votuesve sipas të dhënave të fundit të KSHZ-së në nivel shtetëror është 8.09 për qind.

Sa u përket komunave dalje më të madhe ka pasur në Demir Kapi me 22.47 për qind ndërsa dalje më të vogël të votuesve ka pasur në Studeniçan me 3.99 për qind, transmeton KP.

Ndërkohë në gjashtë komunat e Shkupit ku votohet në raund të dytë, dalje më të madhe të votuesve ka pasur në Butel 10.81 për qind ndërsa dalje më të ulët ka pasur në Çair me 6.17 për qind. Sa u përket daljes së votuesve në komunat e mbetura të dhënat e para flasin për këto përqindje: Gazi BAba 10.62 për qind, Kisella Voda 10.47 për qind, Saraj 7.24 dhe Shuto Orizare 6.83 përqind.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme