Kërkohet ndalimi i veprimeve ushtarake në Myanmar

Kërkohet ndalimi i veprimeve ushtarake në Myanmar

13 shtator 2017 20:21

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres u bëri thirrje autoriteteve të Myanmarit të pezullojnë veprimin ushtarak dhe t'i japin fund dhunës kundër popullatës myslimane, duke thënë se kriza destabilizon rajonin.

Në konferencën për shtyp, ai vlerësoi se situata humanitare ka kaluar në suazat e një katastrofe dhe u bëri thirrje të gjitha vendeve për të ofruar ndihmë,

Komentet

Shto koment

Të ngjashme