Kërcënime me bomba në Moskë, evakuohen 10.000 persona

Kërcënime me bomba në Moskë, evakuohen 10.000 persona

13 shtator 2017 18:44

Më shumë se 10.000 njerëz janë evakuuar nga qendra tregtare, stacioni hekurudhor dhe universitetet në Moskë, pas paralajmërimeve se në këto vende janë vendosur bomba.

“Aktualisht po evakuohen nga mbi 20 vende më shumë se 10.000 njerëz, por numri i saktë ende nuk është konfirmuar”, thanë zyrtarë të shërbimit të emergjencave.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme